A Newsletter To Help You Enjoy The Sunrise By Opening The Windows Of Opportunities April 2018

LOL!


Q1.Why did the robot go on a summer vacation?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : Because he needed to recharge!

Q2.Why won't Easter eggs go out at night?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : Because they don't want to get "beat up"!

Q3.I travel all over the world, but always stay in a corner. Who am I?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : A Stamp!

Q4.What kind of coat is always wet when you put it on?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : A coat of paint!

Q5.What did number zero say to number eight?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : Nice belt!

Q6.Why can't someone living in Delhi be buried in Mumbai?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : Because he is still living!

Q7.How do you know the moon has had enough to eat?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : When it's a full-moon!

Q8.Why did the tree go to the dentist?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : It needed a root canal!

Q9.What do you call a funny mountain?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : Hill-arious!

Q10.What did the calculator say to the student?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : You can count on me!