A Newsletter To Help You Enjoy The Sunrise By Opening The Windows Of Opportunities March 2018

RIDDLE TO TICKLE YOUR FUNNY BONE!


Q1.Where do birds go for coffee?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : To the nest-café!

Q2.What do you call someone who cannot stick to a diet?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : A desserter!

Q3.Why is tennis such a loud game?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : Because each player raises a racquet!

Q4.What did one eye say to the other eye?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : Between you and me, something smells!

Q5.What do a millionaire and a baker have in common?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : They are both rolling in the dough!

Q6.Why are ghosts such bad liars?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : Because you can see right through them!

Q7.What is at the center of gravity?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : The letter 'V'!

Q8.Why don't mountains get cold in the winter?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : Because they wear snowcaps!

Q9.What are 2 things that you cannot have for breakfast?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : Lunch and dinner!

Q10.How did the barber win the race?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : He took a short cut!