A Newsletter To Help You Enjoy The Sunrise By Opening The Windows Of Opportunities November 2016

BRAIN TEASERS!

Ready to challenge your brain? Below is a collection of Brain Teasers & their answers

Q1. In a one – story pink house, there was a pink person, a pink cat, a pink fish, a pink computer, a pink chair, a pink table, a pink telephone, a pink shower – everything PINK
What color were the stairs?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : There weren't any stairs; it was a one storey house

Q2. What has hands but can not clap?

Reveal Answer Hide Answer

Answer :A clock

Q3. What is at the end of a rainbow?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : The letter W

Q4. What starts with the letter "t" and ends with "t" and is filled with "t"?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : A teapot

Q5. Which weight more? - A kilogram of feathers or a kilogram of bricks?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : Neither, they both weigh one kilo gram

Q6. Riya's mother has three daughters, one is called Lara, the other one is Sara. What is the name of the third daughter?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : Riya

Q7. Say Racecar Backwards

Reveal Answer Hide Answer

Answer : R-A-C-E-C-A-R

Q8. What word looks the same upside down?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : SWIMS