A Newsletter To Help You Enjoy The Sunrise By Opening The Windows Of Opportunities October 2016

RIDDLE ME THIS!

Q1. Why do cows wear bells?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : Because their Horns don't work!

Q2. What do you call a deaf dinosaur?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : Anything you like, he can't hear you!

Q3. What do you call a 100 year old ant?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : An ant-ique…!

Q4. A blue house has blue paint, a yellow house has yellow paint, and a pink house pink paint. What color paint does a green house have?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : Glass, green houses have glass!

Q5. What has a face and two hands but no arms or legs?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : A clock!

Q6. What is the easiest way to double your money?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : Put it in front of the mirror of course!

Q7. What has a thumb and four fingers but is not alive?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : A glove!

Q8. What goes up and doesn't come back down?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : Your age!

Q9. What has a neck but no head?

Reveal Answer Hide Answer

Answer : A bottle!